CLUBS LIONS GREECE-CYPRUS

 
  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Θέμα 117Α , 2018-2019
Εκτύπωση
Ευρετήριο Άρθρου
Θέμα 117Α , 2018-2019
Ενημέρωση,Αρθρα Ομιλίες
Λαϊονική Ακαδημία
Γενική Ενημέρωση-Επιτροπές Θ. 117Α
Όλες οι Σελίδες

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Κυβερνήτης Θ.117A  2018-2019

Web  District 117A στην πλατφόρμα LCΙ


ΛΑΙΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ 117

΄Ενας από τους στόχους της χρονιάς2018-2019 του θητεύοντα Κυβερνήτη Κωνσταντίνου Λυμπέρη του Θέματος 117Α Νοτίου Ελλάδος και Νήσων είναι και η δημιουργία του Λαϊονικού Μουσείου του Πολλαπλού Θέματος 117 στο Πέραμα.

Για τον σκοπό αυτό συγκεντρώνουμε αρχειακό υλικό LIONS , banners , directories, κλπ

Παρακαλούνται οι Προηγούμενοι Κυβερνήτες του Θ117Α και Θ117Β , εφ όσον έχουν διαθέσιμο τo banner και Directory της χρονιάς τους να μας γνωρίσουν αν επιθυμούν να τα εκθέσουν στο υπό ίδρυση μουσείο και να το παραδώσουν στο Θέμα 117Α για τις περαιτέρω ενέργειες

Επίσης όποιο μέλος lion διαθέτει αρχειακό Υλικό Λεσχών και επιθυμεί να το δωρίσει , να επικοινωνήσει με την Γραμματεία του Θέματος 117Α στο τηλ 210-6411280

Επίσης και στα τηλέφωνα


Μαυρογιάννη Ράνια:6941515542
Ταξιάρχου Μαίρη: 6989671942
Κοτσώνα Γωγώ :6998807796

Εκ της Γραμματείας

Νέος Ρόλος στο Διοικητικό Συμβούλιο Μιας Λέσχης Lions, "Club Administrator"  (Διαχειριστής της Λέσχης Lions)

Νεότερα από τους διεθνείς για τις αρμοδιότητες του Club Administrator.
Αναφέρουν σχετικά ότι: Προκειμένου να βοηθηθούν κάποιες λέσχες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην λειτουργία ορισμένων τεχνολογιών, το Lions Clubs International δημιούργησε το ρόλο του "διαχειριστή λέσχης" για να υποστηρίξει έναν πρόεδρο ή έναν γραμματέα στα διοικητικά καθήκοντα που αφορουν το MyLCI και το MyLion. Αυτός ο ρόλος έχει πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες στο MyLCI / MyLion που έχει και ο πρόεδρος και ο γραμματέας της λέσχης. Ο πρόεδρος και ο γραμματέας σε συνεργασία, μπορούν να αναθέσουν (άρα δεν εκλέγεται) αυτόν τον διοικητικό ρόλο σε κάποιο μέλος της λέσχης εάν το θεωρηθούν αναγκαίο για την αποτελεσματική λειτουργία της λέσχης Lions. Ο διαχειριστής της λέσχης δεν είναι υποχρεωτική και επίσημη θέση που αναγνωρίζεται από το LCI (άρα δεν ανήκει στο ΔΣ της λέσχης), αλλά λειτουργεί μόνο για να προσφέρει διοικητική βοήθεια. Όμως είναι ένας ρόλος που θα πρέπει να καταχωρηθεί στη σελίδα της λέσχης Lions στο MyLCI.
Με εκτίμηση
ΜK
Το LCI δημιούργησε μια νέα θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο μιας Λέσχης Lions με την ονομασία "Administrator Club". Κάτι που διαπιστώνει κανείς μόλις προσπαθήσει να τοποθετήσει το νέο διοικητικό συμβούλιο μιας Λέσχης Lions για την νέα λαϊονική Χρονιά 2019—2020 στο MyLCI.Όπως αναφέρουν οι διεθνείς, ο Administrator Club έχει σχεδόν ίδια καθήκοντα και ευθύνες με εκείνους του Προέδρου και του Γραμματέα. Σκεφτείτε τον ως «το αριστερό» χέρι του Προέδρου γιατί το δεξί του είναι ο Γραμματέας!!Εάν δεν μπορεί ο γραμματέας να παραβρεθεί σε μια συνάντηση, εάν δεν μπορεί να υποβάλει μια δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών, να υποβάλει μια αίτηση συμμετοχής νέου μέλους ή ο Πρόεδρος δεν μπορεί να πραγματοποιήσει μια συνάντηση, τότε ο Διαχειριστής της Λέσχης "Administrator Club" είναι αυτός που θα αναλάβει δράση. Το LCI επιβεβαίωσε ότι ο Διαχειριστής της Λέσχης Lions είναι ο 3ος στην κατάταξη της Λέσχης. Σκεφτείτε τον σαν συν-πρόεδρο ή σαν συν-γραμματέα της Λέσχης Lions. Περισσότερες Πληροφορίες σε λίγες ημέρες. Με Λαϊονική Εκτίμηση  L. Μιχαήλ Κλεισαρχάκης - Συντονιστής GST - ΠΘ 117


Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο ΑΤΡΙΟΝ, στο Ηράκλειο της Κρήτης θα πραγματοποιηθεί το 1ο Περιφερειακό Σεμινάριο Λαϊονικής Επιμόρφωσης σε συνεργασία της Λαϊονικής Ακαδημίας του Θ117Α και της Ομάδας GAT του ΠΘ 117. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι νέες αλλαγές σε επίπεδο Λέσχης Lions καθώς και η λειτουργία της ομάδας GAT σε μια Λέσχη. Εκτός από την παρουσίαση των θεωρητικών προσεγγίσεων θα πραγματοποιηθεί και ένα βιωματικό εργαστήριο υλοποίησης καινοτόμων δράσεων για τον διαβήτη με στόχο την πρακτική εφαρμογή της μεθοδολογίας που προάγει η σφαιρική ομάδα δράσης GAT.

Στο σεμινάριο θα παραβρίσκεται και ο Κυβερνήτης του Θέματος 117A Κώστας Λυμπέρης όπου θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων & εμπειριών για τα θέματα του σεμιναρίου σε σχέση με τη φετινή Λαϊονική Χρονιά.

Μέσω τον Γραμματέων των Λεσχών σας, παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 7 Απριλίου. Παρακαλώ τους Γραμματεύς των Λεσχών να αποστείλουν τη λίστα των συμμετεχόντων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι την Δευτέρα 8 Απριλίου.

Διαδικτυακά το σεμινάριο θα προβάλετε στον δικτυακό τόπο https://meet.jit.si/117a

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

9:00 – 9.15 Προσέλευση

9:00 – 9.15 Κωνσταντίνος Λυμπέρης – Κυβερνήτης Θ117Α (2018 – 2019)

Χαιρετισμός – Έναρξη Εργασιών

9:30 – 11:00 L. Μανώλης Βεργετάκης (ΜΒΑ) – Πρόεδρος Ζώνης Ι – Περιοχής IV

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της λέσχης Lions & Η σχέση του Προέδρου Ζώνης με μια Λέσχη Lions

11. 00 – 11.30 Διάλλειμα

11:30 – 14.00 L. Μιχαήλ Κλεισαρχάκης (PHD, Medu) Συντονιστής GST – ΠΘ117

Η Σφαιρική ομάδα δράσης GAT, στοχεύοντας σε καινοτόμες υπηρεσίες προσφοράς. Από τη Θεωρία στην Πράξη .Σχεδιάζοντας μια καινοτόμα δράση για τον διαβήτη (Εργαστήριο)

Σας επισημαίνουμε ότι η εγγραφή για το Συμπόσιο είναι στις 9.30-10.30, στίς 10.30 είναι η τελετή έναρξης με όλους τους επισήμους εκπροσώπους.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Θ117Α

Αγαπητοί Lions,

Επί την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Επιτροπή Γυναικείων Θεμάτων & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Θ117Α , της Διεθνούς Οργάνωσης των LIONS, διοργανώνει για πρώτη φορά, Γυναικείο Συμπόσιο , την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο Ξενοδοχείο Caravel, από τις 9.30π.μ. έως τις 18.30μ.μ.

Στο Συμπόσιο θα διενεργηθούν 10 ωριαία workshops με ομιλήτριες και ομιλητές από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και κοινωνικούς τομείς με θέματα γυναικεία καθημερινά αλλά και θέματα που θα μας απασχολήσουν στο εγγύς μέλλον. Η ομιλία -τοποθέτηση θα πρέπει να έχει διάρκεια αυστηρά δέκα λεπτά (10’).

Κάθε workshop φιλοξενεί 4 ομιλητές και ομιλήτριες που είναι: Καθηγητές Πανεπιστημίων, Γιατροί, Δικηγόροι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Επιχειρηματίες, Τραπεζικοί, Οικονομολόγοι, Εργαζόμενοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Πρόεδροι Γυναικείων Οργανώσεων Ελληνικών και Διεθνών, Συνδικαλιστικών Οργάνων & Φορέων, Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακών Εταιρειών, Υπουργείων κ.ά

Τα workshops θα συντονίζουν 10 δυναμικές γυναίκες σχετικές με το Κεντρικό Θέμα του Workshop που συμμετέχουν.

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι το Συμπόσιο θα παρακολουθήσει η PDG Daniela Holzheimer Gorovei, New Voices Speaker Coordinator for Greece

Σας επισυνάπτουμε το Πρόγραμμα όπως αυτό έχει διαμορφωθεί Εδώ

Όσοι από εσάς θα θέλατε να βοηθήσετε την ημέρα εκείνη παρακαλώ δηλώστε μας συμμετοχή στο τηλ. Επικοινωνίας :6944599633.

Ελπίζουμε να στηρίξετε την πρώτη αυτή προσπάθεια μας με την παρουσία σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

και παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή

Πρόεδρος της Επιτροπής Θ117Α

Μέλη

Ράνια Ασημάκη

Δάφνη Διβάρη

Μαρία ΚάτρηΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Θ.117 Α

Ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου στα παιδιά και κάθε χρόνο, εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο τουλάχιστον 160.000 νέες περιπτώσεις. Οι αιτίες που προκαλούν τον καρκίνο στα παιδιά δεν είναι γνωστές ενώ το ποσοστό που οφείλεται στην κληρονομικότητα είναι λιγότερο από 5%.Μόλις το 1% των περιπτώσεων καρκίνου αφορά σε παιδιά, ενώ η πιθανότητα εμφάνισής του πριν από την ηλικία των 15 ετών ανέρχεται σε μόλις 0,24% και πριν από τα 20 έτη σε 0,35%. Για ολόκληρο το άρθρο και για την δράση της Επιτροπής Εδώ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΑΪΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Επίσημη Τελετή Έναρξης της Λειτουργίας και Αγιασμός του

Κτιρίου Διημέρευσης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στην Θήβα

Ως γνωστόν, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την αδειοδότηση και λειτουργία του κτιρίου διημέρευσης ΑμΕΑ, που λειτουργεί υπό την εποπτεία του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμΕΑ «Οι Άγιοι Ανάργυροι» στη Θήβα και που αποτελεί το μεγαλύτερο Διαχρονικό Έργο του Θέματος 117 Α΄ - Λεσχών Lions Νοτίου Ελλάδος κατά την τελευταία δεκαετία.

Το έργο αυτό, που φιλοξενεί τα ωφελούμενα άτομα για διημέρευση, εκπαίδευση, εργαστήριο, έγινε εφικτό με τη βοήθεια των Λεσχών Lions Νοτίου Ελλάδος και της τοπικής κοινωνίας. Σήμερα, όλοι αισθάνονται υπερήφανοι, που παρέδωσαν στην περιοχή Τάχι της Θήβας ένα κτίριο ειδικών προδιαγραφών περίπου 155 τ.μ., με περιβάλλοντα χώρο 500 τ.μ., πλήρως διαμορφωμένο, που ήδη άρχισε να λειτουργεί από τις αρχές του έτους 2019 με επιστημονικό - εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

 


LIONS CLUBS District 117A

Δημοσιεύτηκε από Manolis Samolis Pdg

Για την τριετή λειτουργία της μοναδικής λέσχης LEO στο Θέμα 117 Α και την συνεργασία της με τους Lions, τα Διεθνή Γραφεία (Young Lions and Leos Department ) απέστειλαν μέσω του LEO District Coordinator και Advisor της λέσχης PCC Σπ. Σερεμίδη , την ειδική διάκριση για την λέσχη : " Leo -Lion Together Banner Patch Award "


Αγαπητέ Κυβερνήτη Θέματος 117 A - LION Κωνσταντίνο Λυμπέρη,

Πρώτον, θα ήθελα να αναγνωρίσω το μήνυμά σας με ημερομηνία 12/11/2018 και να ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντησή μου. Ωστόσο, υπάρχει μια καλή εξήγηση για αυτό, ως εξής –

Η λέσχη μας (η Brisbane Hellenic LIONS) είχε προγραμματίσει μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων, ειδικά για να βοηθήσει τα θύματα των πυρκαγιών της Μάτι. Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και περήφανοι να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε συγκεντρώσει 10.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 6500 Ευρώ), που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα, είχαμε μεγάλη υποστήριξη από πολλούς δωρητές, από τα μέλη μας και το ευρύ κοινό.

Τώρα θέλουμε να συμφωνήσουμε μαζί σας για να μεταφέρουμε αυτά τα χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ειδικά για την αγορά αντικειμένων που θεωρούνται πλέον επείγουσας ανάγκης για τα θύματα της πυρκαγιάς. Ως εκ τούτου, θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες του τραπεζικού λογαριασμού που μπορούμε να μεταφέρουμε αυτά τα χρήματα.

Επίσης, θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν, σε εύθετο χρόνο, θα δημοσιοποιήσετε αυτή τη δωρεά στο ενημερωτικό δελτίο του Θέματος σας (District Newsletter) και να μας στείλετε ενα αντιγραφο για την τοπική κυκλοφορία και δημοσιότητα.

Επισυνάπτονται δύο φωτογραφίες - μία του ειδικά διακοσμημένο κέικ που απεικονίζει ένα Φοίνιξ ανεβαίνοντας από την τέφρα (το οποίο ήταν το θέμα της εκδήλωση μας, και το κέικ κόπηκε εκείνο το βράδυ), και η άλλη φωτογραφία δείχνει μερικά από τα μέλη της λέσχη μας που κρατούν μια επιταγή για 10.000 δολάρια Αυστραλίας.

Τώρα θα περιμένουμε την απάντησή σας σε αυτό το μήνυμα, και θα επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχηθώ εσάς, την οικογένειά σας και όλα τα μέλη του Θέματος σας για τους επερχόμενους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Θερμούς χαιρετισμούς,    Ντένης Καγιάς


Η Επιτροπή Reading Action του Θέματος 117Α, μετά από συνεννόηση με τον Κυβερνήτη του Θέματος 117Α Κωνσταντίνο Λυμπέρη, ενημερώνει όλες τις Λέσχες Lions του Θέματος 117Α, καθώς και όλα τα μέλη Lions του Θέματος, ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των Λεσχών για τη συγκέντρωση βιβλίων, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες βιβλιοθήκες και να εμπλουτιστούν οι ήδη υπάρχουσες, αποφάσισε την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας παραλαβής των βιβλίων. Οι Λέσχες θα μπορούν να μεταφέρουν ή να στέλνουν τα βιβλία τους στην Λαιονική Στέγη μέχρι και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, κατόπιν συνεννοήσεως με την Γραμματεία του Θέματος. Μετά την ημερομηνία αυτή καμία προσφορά βιβλίων δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Με λαιονικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Reading Action

L. Μαρία Κάτρη


ΠΡΟΣ :  Eurocatering AE ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη χορηγία σας στην εκδήλωση των LIONS για τη μέτρηση διαβήτη στο Σύνταγμα, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Διαβήτη  14 Νοεμβρίου

Πραγματοποιήθηκαν 450  μετρήσεις και τα εξαιρετικά προιόντα σας διανεμήθηκαν στους περαστικούς που συμμετείχαν.

Η ευγενική υποστήριξή σας ενισχύει το ανθρωπιστικό μας έργο και συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη του σκοπού μας.

Ευχαριστούμε την κα Αγγελική  Ιωσηφίδου η οποία άμεσα ανταποκρίθηκε και  μας εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο.

Με εκτίμηση

District Governor 117A

Konstantinos Liberis


Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

·1 Νοεμβρίου στις 3:00 μ.μ. Ρόδος ·

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει τις

δράσεις των Λεσχών

LIONS  της Νότιας Ελλάδας και Νήσων

Με στόχο την συνεργασία για την προσφορά στον συνάνθρωπο και την παροχή βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη, οι εκπρόσωποι των Λεσχών LIONS  στην περιοχή της Νότιας Ελλάδας και Ρόδου, συναντήθηκαν σήμερα με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Θωμά Σωτηρίλλη και την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο σε θέματα Διά Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και Εθελοντισμού, Χαρούλα Γιασιράνη. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Κυβερνήτης της Λέσχης Λάιονς στην περιοχή Νότιας Ελλάδας και Νήσων για την περίοδο 2018 – 2019, Κώστας Λυμπέρης, η αντικυβερνήτης Έφη Νικολαϊδου, η πρόεδρος της Λέσχης Λάιονς Ηλιούσσα Ρόδου, Σταματία Γιάννου και η ταμίας της Λέσχης Λάιονς Ηλιούσσα Ρόδου, Ελένη Παππά.

Αυτό που υπογραμμίστηκε, είναι η ανάγκη να συνεργαστούν οι Λέσχες Λάιονς της Ρόδου, της Κω και των υπόλοιπων περιοχών της Νότιας Ελλάδας και Νήσων, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ώστε να γίνουν διάφορες δράσεις από κοινού.Ο Λαϊονισμός αποτελεί έναν διεθνή οργανισμό – θεσμό που απαριθμεί πολλά εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο.Όπως τονίσθηκε και από τον κ. Λυμπέρη, οι Λάιονς προσφέρουν πάντα την βοήθειά τους όπου τους ζητηθεί είτε σε επίπεδο ιατρικής βοήθειας, είτε σε ανθρωπιστικό επίπεδο.Η Λέσχη Λάιονς Ηλιούσσα Ρόδου, προγραμματίζει μια δράση με δωρεάν εξετάσεις για ζάχαρο, που θα γίνει στην Πλατεία Κύπρου στις 17 Νοεμβρίου 2018 και θα ακολουθήσει μπαζάρ στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2018 με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για την αγορά ιατρικού υλικού που θα γίνει δωρεά στο Νοσοκομείο Ρόδου. Μετά την συνάντηση, αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Θωμάς Σωτρίλλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συνάντηση. Διατηρούμε διαχρονικά μια πολύ καλή συνεργασία με τις Λέσχες Λάιονς που βρίσκονται στην περιοχή μας και πιστεύω πως αυτό, θα συνεχιστεί για το καλό των πολιτών και περισσότερο για τα παιδιά, καθώς μας ανακοίνωσαν ότι θα προωθήσουν μια δράση που θα έχει στόχο την εκπαίδευση των παιδιών πάνω στο μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί την εποχή μας, και είναι το bullying στα σχολεία. Εμείς ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που μας ζητηθεί».Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Διά Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και Εθελοντισμού, Χαρούλα Γιασιράνη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καλωσορίσαμε σήμερα τους εκπροσώπους των Λεσχών Λάιονς στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το θέμα που συζητήσαμε ήταν σχετικά με την συνεργασία που έχουν οι Λέσχες της Ρόδου και της Κω με την Περιφέρεια. Τους ευχαριστήσαμε για την αρωγή τους και την συμμετοχή τους σε κοινές δράσεις καθώς και για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν στον τόπο. Πάντα θα είμαστε στο πλευρό τους, διότι γνωρίζουμε καλά, ότι επιτελούν ένα μεγάλο έργο με γνώμονα την προσφορά στον συνάνθρωπο».


Η Οργάνωση των LIONS Νοτίου Ελλάδος και Νήσων και συγκεκριμένα το Θέμα 117Α την Παρασκευή 21/9/2018 το Θέμα παρέδωσε σε κτίριο του Δημαρχείου Ραφήνας και παρουσία του Δημάρχου κ. Ευαγγέλου Μπουρνούς , τα κλινοσκεπάσματα που αγοράστηκαν με τη χορηγία των 10.000 $ του Διεθνούς Ιδρύματος των LIONS  το LCIF και των προσφορών των Λεσχών και των δύο Θεμάτων (117Α και 117Β Βορείου Ελλάδος και Κύπρου ! ) Ήταν μια καλά οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας και της εκκλησίας .

Ο Δήμαρχος Ραφήνας δύο εβδομάδες πριν είχε παραδώσει ονομαστική κατάσταση κάθε οικογένειας με τον αριθμό των μελών της .

Η επιτροπή , στην οποία είχε αναθέσει ο Κυβερνήτης του Θέματος 117Α Κωνσταντίνος Λυμπέρης το όλο έργο , ετοίμασε ονομαστικά τα πακέτα κάθε οικογένειας , τα οποία περιείχαν παπλώματα , σεντόνια , προσόψια , πετσέτες μπάνιου και μαξιλάρια .

Κάθε οικογένεια παραλάμβανε το πακέτο της , σύμφωνα με την ονομαστική κατάσταση από την επιτροπή και τους Lions , που παρευρέθηκαν στο χώρο διανομής .

Ήταν μια εξαιρετικά οργανωμένη δραστηριότητα, η οποία ανέδειξε την σημασία της προσφοράς προς το συνάνθρωπο και τον πρωτεύοντα ρόλο της μεγάλης Οργάνωσης των Lions

Για φωτό εδώ


Για Video


Ο Κυβερνήτης του Θέματος 117Α Κωνσταντίνος Λυμπέρης,

προκειμένου να οργανώσει Ομάδα Έκτακτων Αναγκών , για την  αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και άλλων ειδικών καταστάσεων , καλεί τα Μέλη του Θέματος που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτήν και να λάβουν την ειδική εκπαίδευση , να το δηλώσουν με e-mail στη Γραμματεία του Θέματος έως 05/10/2018 .

Οι προϋποθέσεις είναι :

α) Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε ομάδες που θα επιχειρούν , να μην υπερβαίνουν το 55ο  έτος της ηλικίας τους

β) Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε ομάδες υποστήριξης , δεν υπάρχει όριο ηλικίας , αρκεί η φυσική τους κατάσταση και η υγεία τους να το επιτρέπει

Μετά την 5η Οκτωβρίου θα προγραμματιστεί ειδικό ενημερωτικό σεμινάριο , που θα αφορά και τις δύο πιο πάνω κατηγορίες .

Εκ της Γραμματείας.Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 06:32 )  

Search

Greek

ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΓΩΝ : LCIF- ΔΡΑΣΕΙΣ Lions ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ

00008a02
00005a05
000020
00005a10
00005a18
00005a35
00005a39
000012a7
00006a04
00005
000024a
000013a02
00005a07
000017a2
00005a20
000026a02
00005a27
000019a01
00005a13
000072a1
000018
00005a01
00021a01
000026a01
000012c4
00001a
000027
000025
00006
00006a07
000010a
000028
00005a14
00007a02
00005a40
000016a
00009
00006a05
00005a21
00007a02a2
00006a01
00005a22
00005a09
000017
00005a03
000021
00005a17
000013a
00005a31
00005a30
000011
000003
000024b
00007a03
00005a11
00005a29
000001
000013a01
000019
000012milanos
00002
000026
000014
000024
00006a03
00005a12
00005a25
000012c3
00005a06
00005a19
00007
000017a02
000012c5
00006a02
00000001
00005a36
00004
00005a37
00005a33
000019ao2
000012c2
00005a26
000013
000012c7
000012
00005a04
00005a02
00005a08
000012b2
000010
000016
00008
00005a15
00005a16
00007a02a3
000012c1
00005a32
00005a23
001
logo_president_2018
003
004
002

Who's Online

Έχουμε 39 επισκέπτες συνδεδεμένους

Statistics

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 679408
112