CLUBS LIONS GREECE-CYPRUS

 
 • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Θέμα 117B , 2019-2020
Εκτύπωση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Κυβερνήτης Θ.117Β  2019-2020


NEA: Καθημερινή Ηλεκτρονική Ενημέρωση LIONS ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ Εδώ

Αρχείο Ανακοινώσεων-Δράσεων LION ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ με φίλτρο αναζήτησης Εδώ


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ : ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,  ΥΓΕΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΥΓΕΙΑΣ

 • Κέντρο Πληροφόρησης για τον Κοροναϊό Εδώ
Δράσεις Lions Ελλάδος-Κύπρου σε φωτογραφικά στιγμιότυπα
Ευρετήριο Ανακοινώσεων-Δράσεων ταξινομημένων ημερολογιακά
Ευρετήριο Ανακοινώσεων-Δράσεων με  φίλτρο αναζήτησης
Επικοινωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο Θ. 117Α Εδώ


Δημήτρης Καλαφάτης προς Lions Club 117b N.Greece Thessaloniki White Tower

Από τον Κυβερνήτη 117Β

Ως Κυβερνήτης του Θέματος 117Β Βόρειος Ελλάς – Κύπρος είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι η αίτηση μας για παροχή Emergency Grant ύψους 10.000 $ από το LCIF για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοΐου στις πατρίδες μας έγινε αποδεκτή (αριθμός απόφασης EMR18205/117-B).

Υπεύθυνος φορέας για την κατάρτιση και υποβολή αιτήσεων τέτοιου είδους Grant είναι αποκλειστικά το Θέμα. Αφού ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, το οποίο είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τον ιό στη Θεσσαλονίκη , ζητήσαμε τις ανάγκες που έχει, ειδικά το ΑΧΕΠΑ αλλά και γενικά όλα τα νοσοκομεία, όχι μόνο σε αναλώσιμα υλικά αλλά σε εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποδομή, για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία και συγκεντρώσαμε στοιχεία για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα (κριτήριο επιλεξιμότητας του Grant από τους Διεθνείς) τόσο από τη Βόρειο Ελλάδα (όχι γενικά από την Ελλάδα) όσο και από την Κύπρο μέσω της Συντονίστριας του LCIF, καταθέσαμε την αίτηση και πρόταση μας στο Ίδρυμα η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή και μάλιστα με κολακευτικά σχόλια για την αρτιότητα της.

Επειδή η πανδημία πλήττει τόσο την Βόρειο Ελλάδα όσο και την Κύπρο και δεν έχει τοπικό χαρακτήρα (όπως ένας σεισμός ή μία πυρκαγιά) κατατέθηκε στην αίτηση και πρόταση διανομής του εξοπλισμού που θα αγοραστεί σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης και σε νοσοκομείο αναφοράς της Κύπρου. Τις τεχνικές λεπτομέρειες του project όπως τύπος εξοπλισμού που θα αγοραστεί, τρόπος διανομής στις δύο γεωγραφικές περιοχές του Θέματος ( πχ σε αναλογία πληθυσμού ή/και αριθμού επιβεβαιωμένων κρουσμάτων) θα τις συζητήσουμε με τους αρμόδιους Αξιωματούχους του Θέματος αφού πλέον έχουμε την επίσημη έγκριση του Ιδρύματος μας.

Όλη η αλληλογραφία που έκανε το Θέμα με τους Διεθνείς είχε αποδέκτες για ενημέρωση τους Αξιωματούχους του Θέματος, του Πολλαπλού Θέματος και τον Διεθνή Σύμβουλο ώστε να γνωρίζουν όλοι τις κινήσεις που κάναμε. Η μη κοινοποίηση της στον IPDG είναι αποκλειστικά προσωπική παράλειψη του Κυβερνήτη η οποία δεν δικαιολογείται ούτε από την πίεση του χρόνου και του επείγοντος χαρακτήρα των κινήσεων του.

Να επισημάνω στο σημείο αυτό ότι οι Λέσχες του Θέματος ως αυτόνομα κύτταρα προσφοράς στην κοινότητα μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε ενέργεια θεωρούν προσήκουσα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Αυτές οι δραστηριότητες δεν έχουν να κάνουν με την χορήγηση ενός Emergency Grant στο Θέμα.

Παρολαυτά εάν κάποιες Λέσχες επιθυμούν να ενισχύσουν το συγκεκριμένο Grant με χρήματα ώστε ενδεχόμενα οι μεμονωμένες αγορές αγαθών που θα γινόταν από αυτές σε υψηλότερες τιμές, τώρα να τις διαπραγματευτούμε με καλύτερες προσφορές από τους προμηθευτές, να το πράξουν. Οι συνεννοήσεις θα γίνουν άμεσα με τους Συντονιστές Υπηρεσιών.

Ευχαριστώ τους Lions και τα LEO του Θέματος μας γιατί με τις δικές τους καθημερινές προσπάθειες και χορηγίες στο Ίδρυμα μας κάνουν δυνατή την κατάθεση εκ μέρους του Θέματος τέτοιων αιτημάτων και εφικτές τέτοιου είδους χορηγήσεων από το LCIF.

Ενωμένοι όλες και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο που ζούμε!!!


Αγαπητοί φίλοι και φίλες LIONS και LEO,

Αυτές τις δύσκολες και μοναδικές στιγμές που όλοι μας ζούμε με την πανδημία του κορωνοϊού και τον υποχρεωτικό περιορισμό στο σπίτι μας, νοιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για να νοιώσουμε όλοι και όλες, ότι παρόλο που μπορεί να μας χωρίζει οποιαδήποτε απόσταση, είμαστε πάντα μαζί όπως μας ενώνει η κοινή μας πορεία ως LIONS. Ευχαριστώ τον Θεό και την τεχνολογία που μας επιτρέπει σήμερα να επικοινωνούμε άμεσα όσο μακριά και αν βρισκόμαστε.

Οι σκέψεις μου βρίσκονται κοντά σε όλους όσους υποφέρουν ή ακόμη χάνουν και τη ζωή τους από την ανέλπιστη αυτή πανδημία που έπληξε τον πλανήτη μας. Ταυτόχρονα ως LION νοιώθω την υποχρέωση να προσφέρω στο μέτρο του δυνατού και να συμβάλω στις ανάγκες των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τα δεινά της πανδημίας. Ήδη το δικό μας Διεθνές Ίδρυμα L.C.I.F. πρόσφερε σημαντική οικονομική βοήθεια προς την βαριά πληγείσα Ιταλία, Ελλάδα και αναμένεται πως σύντομα θα προκύψουν ανάγκες βοήθειας από το L.C.I.F. και για άλλες χώρες. Προσωπικά με το σύζυγό μου αποφασίσαμε και προσφέρουμε άμεσα μέσω της Λέσχης μας LIONS Λευκωσίας ΟΝΑΣΑΓΟΡΑΣ USD300 ως πρώτη δόση στο L.C.I.F. Επιφυλασσόμαστε και για δεύτερη δόση σύντομα. Καλώ όλες και όλους που έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στο L.C.I.F. να το πράξουν άμεσα.

Πέραν όμως από την υλική βοήθεια, ως εθελοντές και ως LIONS έχουμε υποχρέωση να προσφέρουμε και εθελοντική εργασία όπου και όποτε μπορούμε. Ας δώσουμε βοήθεια σε όσους ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ιδιαίτερα αυτούς που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν. Ας ενημερωθούμε σωστά για την πανδημία του κορωνοϊού και ας καταστούμε φορείς έγκυρης πληροφόρησης και ανακούφισης του φόβου, του πανικού και της προκατάληψης. Ταυτόχρονα ας μη ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή γιατρούς και νοσηλευτές, ειδικά εκείνους τους επαγγελματίες υγείας που ανήκουν και στις τάξεις των LIONS.

Από την άλλη τηρούμε τον νόμο και μένουμε σπίτι βοηθώντας τον περιορισμό της επιδημίας σε Βόρεια Ελλάδα και Κύπρο, όπως οι Κυβερνήσεις μας και οι ειδικοί μας το συστήνουν. Μένουμε σπίτι για μας και για όλους.

Ας ενώσουμε νοερά τα χέρια μας και ας βαδίσουμε όλοι οι LIONS, το δύσκολο αυτό ταξίδι που μας επέβαλε η φύση. Είμαι βέβαια πως θα το ξεπεράσουμε και πως θα είμαστε νικητές αυτού του δύσκολου αγώνα με τα μέσα, τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος που για τόσες δεκαετίες μας χάρισε ο Λαϊονισμός.

Σας διαβεβαιώ, ότι από την θέση μου και ως LION παραμένω στη διάθεσή σας ώστε ο Λαϊονισμός της Βόρειας Ελλάδας και Κύπρου όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να βγει και ενδυναμωμένος μέσα από αυτή τη δύσκολη και μοναδική εμπειρία του πλανήτη μας και τις δυσκολίες που περνά η αγαπημένη μας πατρίδα.

Σας χαιρετώ και παραμένω στην υπηρεσία σας και διάθεσή σας.

#Μένουμε σπίτι και έχουμε την Υγεία μας.

Με βαθιά εκτίμηση και αγάπη

Ντία Βωνιάτη

Α΄ Αντικυβερνήτης Θέμα 117Β

Βόρεια Ελλάς-Κύπρος


Dear Lions and LEOs of District 117B Northern Greece and Cyprus,

Our world is a very different place than it was just a few weeks ago. But even as we adapt to confront with this crisis, some things remain constant: the importance of looking after our communities and those in need, the need for big-hearted acts to help the most vulnerable.

The necessity of hope never changes.

The necessity of lifting others during this pandemic is a fundamental kindness act according to our mission and ethics.

Lions all other the world participate in this action whether by volunteering their time, donating resources to individuals, to institutions, to governments, to our Foundation LCIF or simply taking the opportunity to brighten someone else's day.

It is an essential part of our mission to inspire people to make their communities better.

I call you to communicate your kindness stories and believe me, the impact to those in need will be massive and to those who are in doubt how to act, decisive.

Your stories and your actions will be our hope tank and a solid fundament to make our world better when all this sad situation will come to an end.

The world may be changing, but the need to uplift others never will.

L.Nikos Papachristou
District Governor District 117b N.Greece-Cyprus

Αγαπητοί Lions και αγαπητά LEOs του Θέματος 117B Βόρειος Ελλάς-Κύπρος,

Ο κόσμος μας είναι ένα τελείως διαφορετικό μέρος από ότι ήταν πριν από μόλις λίγες εβδομάδες. Αλλά ακόμα και σε αυτή την φάση προσαρμογής  μας στο να αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση, μερικά πράγματα παραμένουν σταθερά: η σημασία να φροντίσουμε τις κοινότητες μας και αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη, η αναγκαιότητα για πράξεις καλοσύνης  για να βοηθήσουμε τις  ευπαθείς ομάδες.

Η ανάγκη για ελπίδα παραμένει σταθερή.

Η αναγκαιότητα για να ανορθώσουμε το ηθικό του κόσμου κατά την διάρκεια αυτής  της  πανδημίας είναι βασική αρχή και θεμελιώδη πράξη καλοσύνης σύμφωνα με την αποστολή και τον Κώδικα Ηθικής των Lions.

Οι Lions σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν  σε αυτή την προσπάθεια είτε δίνοντας εθελοντικά τον χρόνο τους, είτε χορηγώντας  χρηματικούς πόρους σε μεμονωμένα άτομα, σε οργανισμούς, σε κυβερνήσεις, στο Ιδρυμά μας το LCIF η απλά δράττοντας την ευκαιρία να κάνουν φωτεινότερη την ημέρα κάποιου συνανθρώπου τους .

Είναι αναπόσπαστο και βασικό κομμάτι της αποστολής  μας να εμπνεύσουμε τον κόσμο να κάνει καλύτερες τις κοινότητες που ζούμε.

Σας προτρέπω να επικοινωνείτε με κάθε τρόπο τις ιστορίες και τις πράξεις  καλοσύνης  που κάνετε και πιστέψτε με, η επίδραση των πράξεων αυτών σε αυτούς  που βρίσκονται σε ανάγκη θα είναι τεράστια και σε αυτούς που αμφιβάλλουν ακόμα πως πρέπει να δράσουν, αποφασιστική.

Οι ιστορίες σας και οι πράξεις σας θα αποτελέσουν την δεξαμενή ελπίδας μας και ένα στέρεο θεμέλιο στην προσπάθειά μας για να κάνουμε καλύτερο τον κόσμο μας όταν αφήσουμε πίσω μας την στενάχωρη αυτή κατάσταση.

Ο κόσμος μπορεί να αλλάζει, η ανάγκη να ανυψώσουμε το ηθικό του κόσμου δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

L.ΝΙΚΟΣ  ΠΑΠΑXΡΗΣΤΟΥ Κυβερνήτης Θ. 117Β

 • Για περισσότερη Ενημέρωση στο F/B  district 117B... Εδώ


 

Dear Lion,

The coronavirus (COVID-19) is changing the way we travel, congregate and serve in communities around the world. We care about every member, and the people we serve, which is why we all need to put health and safety first in this challenging time for the world.

We have received requests for suggestions on how to minimize the risk to Lions, clubs and communities when serving.

Here are some recommendations on how you can keep yourself and your community healthy:

 • Consult local authorities and guidelines governing group events and large gatherings when considering Lions events.
 • Put health and safety first as you consider new meetings, projects and any other club activities.
 • Wash your hands frequently, avoid nonessential travel and crowds, especially if you live in an area where there's an outbreak.
 • Check the recommendations from health experts such as the World Health Organization (WHO), the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) or your local government for any new updates since this remains an evolving situation.
 • For questions regarding your district (single, sub- and multiple) conventions, please contact your district leadership for guidance.
 • Remember, individuals over 60 and those with serious chronic medical conditions are at a higher risk of getting very sick from this illness.

A comprehensive list of ways to protect yourself and your club can be found on the WHO website.(website : Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας)

Lions have served for more than one hundred years. We have been there for our communities during countless challenges to the world. Let's consider ways we can safely help, such as providing meals to low-income students whose schools are closing due to the virus. Let's check in on family, friends and neighbors. Let's continue to put our kindness in action while keeping health and safety in mind.

Now more than ever, it is important that we stand together as local communities, as a global community, and as Lions. Thank you for serving your community and the world.

Regards,

Dr. Jung-Yul Choi
International President


Αγαπητοί αξιωματούχοι του ΠΘ, των Θεμάτων και των Λεσχών, αγαπητά μέλη,

Η ανθρωπότητα στη πορεία των αιώνων της παγκόσμιας ιστορίας αντιμετώπισε τραγικές πραγματικά σε ότι αφορούσε τις συνέπειες τους πανδημίες και κατάφερνε παρά τις σημαντικές απώλειες, να επιβιώνει. Κι’ αυτό χάρη στις αστείρευτες ψυχικές δυνάμεις του ανθρώπου, την αντοχή του, τη μαχητικότητα και το πείσμα για επιβίωση, καθώς και την εξυπνάδα του για επιστημονική αντιμετώπιση τους.

Σήμερα καλούμαστε ως ανθρωπότητα να αντιμετωπίσουμε ακόμα μια τέτοια πανδημία. Μια πανδημία που απειλεί να εξαρθρώσει τις κοινωνίες μας και να ανατρέψει τον τρόπο ζωής μας. Ο COVID 19, αποτελεί μια πραγματική απειλή, αλλά ταυτόχρονα μια πρόκληση για όλα τα Έθνη, για όλες τις κυβερνήσεις, για όλες τις πολιτείες, για όλους του πολίτες αυτού του ταλαιπωρημένου πλανήτη, αλλά πρώτιστα για τον καθένα μας.

Φίλες και φίλοι μου,

Εμείς οι Έλληνες Lions, έχουμε περάσει συγκλονιστικές εμπειρίες τόσο στο πρόσφατο παρελθόν όσο και στο πιο απομακρυσμένο παρελθόν ως Λαός και ως Έθνος και καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολέμους, καταστροφές, πανδημίες και συμφορές που ίσως άλλους Λαούς να τους γονάτιζαν.
Με όπλα την ενότητα, την αγωνιστικότητα και το πείσμα μας, αλλά και τη αλληλεγγύη καταφέραμε να είμαστε πάντα νικητές, δείχνοντας στους υπόλοιπους Λαούς το δρόμο για τη νίκη αυτή.

Έτσι λοιπόν ως Έλληνες και ως Lions, καλούμαστε να σταθούμε υπεύθυνα απέναντι σε αυτό τον αόρατο εχθρό, που τόσο εύστοχα χαρακτήρισε έτσι ο Πρωθυπουργός Κων. Μητσοτάκης, και να δώσουμε το παράδειγμα μέσα από τη προσωπική μας στάση, τη συμπόρευση με την πολιτεία και τη στράτευση στη κοινή προσπάθεια στήριξης των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, καθώς και την ενημέρωση για τις υποχρεώσεις του κάθε πολίτη απέναντι σ’ αυτή τη πανδημία.

Σύντομα η σκιά αυτού του θανατηφόρου ιού θα περάσει και πάλι ο λαμπρός ήλιος της Ελπίδας και της Ζωής θα φωτίσει ξανά τη Γη μας και όλοι θα γιορτάσουμε ξανά τη νίκη της Ζωής πάνω στο θάνατο, της Χαράς μέσα από τη προσμονή ενός Μέλλοντος όπως το θέλουμε για τις οικογένειες μας και για το Κόσμο όλο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΑΠΑΣ
Διεθνής Σύμβουλος 2014-2016


 • ΝΕΑ : Καθημερινή Ηλεκτρονική Ενημέρωση ...Εδώ
 • ΝΕΑ : Ημερολογιακό Αρχείο με φίλτρο αναζήτησης για Δράσεις Lions Ελλαδος Κύπρου
 • Υποψήφιοι 2020-2021 Εδώ
 • 53o ΕΘΝΙΚΟ  Συνέδριο Lions ΑΘΗΝΑ 2020 Πλήρης Ενημέρωση...Εδώ
 • Λαϊονικό Ημερολόγιο Δράσεων 2019-2020... Εδώ
 • WEB : District 117B Πλατφόρμα LCI...Εδώ
 • Λαϊονικές Εκδόσεις Εντυπες-Ηλεκτρονικές...Εδώ
 • Lions Clubs 117b -GST Calentar B. ΕΛΛΑΔΑ... Εδώ

Η εβδομάδα 13-17 Ιανουαρίου φέτος 2020, βρίσκει τον Διεθνή Λαιονισμό στο μέσο της πιο μεγάλης και σημαντικής προσπάθειας συγκέντρωσης οικονομικών πόρων, της CAMPAIGN 100. Μετά τα επιτυχή αποτελέσματα των Campaign SightFirst I και Campaign SightFirst II, η CAMPAIGN 100 είναι γεγονός. Ξεκίνησε την 1η Ιούλιου του 2018 και θα λήξει την 30η Ιουνίου του 2021.


donate......Εδώ


 • Πρόταση προς το 53ο Εθνικό Συνέδριο LIONS ...Εδώ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ 53Ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Κανονισμός Εκλογής Προέδρου Συμβουλίου Κυβερνητών ΠΘ117 Ελλάς-Κύπρος

Υποβάλλεται πρόταση στο επικείμενο Εθνικό Συνέδριο της Αθήνας από 23-26 Απριλίου, για τη θέσπιση Κανονισμού σχετικά με τον τρόπο εκλογής του Προέδρου του Συμβουλίου ΠΘ 117 Ελλάς-Κύπρος, από τις Λέσχες Lions Λεμεσού, Αμμοχώστου «Αρσινόη» και Λεμεσού «Αφροδίτη».

Κανονισμός εκλογής Προέδρου Συμβουλίου ΠΘ117

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου εκλέγεται κατά το ετήσιο Συνέδριο του ΠΘ από υποψηφίους που υποδεικνύονται από τις Λέσχες του απλού Θέματος που έχει τη σειρά ανάδειξης Προέδρου.

1. Η κάθε Λέσχη μπορεί να υποδείξει ένα υποψήφιο από τα μέλη της. Ο υποψήφιος πρέπει απαραίτητα να είναι ένας Κυβερνήτης ή Προηγούμενος Κυβερνήτης
2. Το Συνέδριο ΠΘ εκλέγει με μυστική ψηφοφορία Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Κυβερνητών. Η θητεία του Αντιπροέδρου του Συμβουλίου είναι για ένα χρόνο.
3. Το επόμενο Ετήσιο Συνέδριο του ΠΘ εκλέγει τον Αντιπρόεδρο ως Πρόεδρο, με τη προϋπόθεση να συγκεντρώσει το 50% συν 1 από τους ψήφους των εγγεγραμμένων εκλεκτόρων

Νοείται ότι η εφαρμογή του Κανονισμού θα ισχύσει από το επόμενο Εθνικό Συνέδριο 2021, στο οποίο θα εκλεγεί Αντιπρόεδρος από το Θέμα117Β, που θα έχει τη σειρά εκλογής Προέδρου την επόμενη χρονιά 2021-2022. Ο Πρόεδρος θα εκλεγεί με την υφιστάμενη πρόνοια του Καταστατικού για τελευταία φορά.

Στέλιος Στυλιανίδης

Λέσχη Lions Λεμεσού

Πρόεδρος 2019-2020

Λουκία Γεωργιάδου

Λέσχη Lions Αμμοχώστου Αρσινόη

Πρόεδρος 2019-2020

Κωνσταντίνα Ζαβού

Λέσχη Lions Λεμεσού Αφροδίτη

Πρόεδρος 2019-2020


 • International Peace Poster Contest ... Εδώ
 • Peace Poster Current Winners ... Εδώ

 • Peace Poster Contest Grand Prize Winners...Εδώ
 • International Peace Poster Contest στην διεύθυνση Εδώ
 • Peace Poster Current Winners Εδώ • Στις 28 Οκτωβρίου 2019, για πρώτη φορά θα παρακολουθείσετε την στρατιωτική παρέλαση από τη Θεσσαλονίκη. Μετά το άγημα των προσκόπων θα παρελάσουν από το 117Β η μονάδα οφθαλμολογικού ελέγχου ,ΜΟΕ, και από το 117Α η κινητή ιατρική μονάδα.

Από την εξέδρα των επισήμων θα παρακολουθεί την παρέλαση η πρόεδρος του πολλαπλού θέματος μας Μαρία Ζιαμπρα CC.Η στρατιωτική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11 (από ο΄τι γνωρίζουμε θα μεταδοθεί απο την ΕΤ3 στις 11,00 )

Για περισσότερα στην διεύθυνση Εδώ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Στιγμιότυπα  διαφόρων δράσεων των Κινητών Ιατρικών Μονάδων Ελλάδα και Κύπρο κλικάρετε σττις παρακάτω φωτό
Η Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής του Θέματος 117Β καθώς και του Πολλαπλού Θέματος 117 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο Grand Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την Παράδοση-Παραλαβή District 117B Εδώ

Θα ακολουθήσει επίσημη πρόσκληση με το πρόγραμμα της βραδιάς.


Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 11:12 )  

Search

Greek

Αρχείο ΕΡΓΩΝ

00005a17
00008a02
00005a16
00005a37
000016a
00005a26
000024b
00005a10
000017
00005a02
000020
00005a08
000016
00005a21
00005a20
00005a14
00005a19
000018
00004
000014
000012c2
000021
00005a29
00006a01
000010
00006a07
000010a
000024a
00007a02a3
00006a02
000013
00006a05
000019a01
000012c4
000013a
000026a02
000072a1
000011
00005a13
00021a01
000019
00005a30
000017a02
000012c3
00009
000013a02
00005a35
00007a02a2
00005a12
000001
00005a11
00008
00000001
00005a04
00005a18
000012c5
00005a40
00007
00005a31
000028
00005a25
000012a7
000012b2
00005a07
000012milanos
00005a22
00005a36
000012
00007a03
00005
00005a01
000027
00005a23
000013a01
000012c7
000026
000012c1
00002
000024
00006
000025
00005a05
00001a
00005a15
000019ao2
00005a33
00005a27
00005a32
00005a06
000003
00006a04
00007a02
000026a01
00005a39
00005a09
000017a2
00005a03
00006a03
005
004
0000008
004
lions-we-serve-week-logo
menoumespiti

Wrapper

Who's Online

Έχουμε 21 επισκέπτες συνδεδεμένους

Statistics

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1218233