CLUBS LIONS GREECE-CYPRUS

 
 • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
 • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
ΘΕΜΑ 117B , 2020-2021
Εκτύπωση
Αξιολόγηση Χρήστη: / 0
ΧείριστοΆριστο 

ΝΤΙΑ   ΒΩΝΙΑΤΗ

Κυβερνήτης Θ.117Β  2020-2021

Κεντρική Ιστοσελίδα  Eνημέρωσης απο την Κυβερνήτη  Εδώ

News Letter district 117B

 

 • Οκτώβριος 2020 Εδώ
 • Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2020 Εδώ
 • Ιούλιος 2020  Εδώ

 

Δραστηριότητες Lions ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ Εδώ

 • NEA : Καθημερινή Ενημέρωση Εδώ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ για Αξιωματούχοι Θεμάτων 117Α , 117Β, περιόδου 2021-2022 Εδώ

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑΛέσχης Lions Θεσσαλονίκης 'ΕΓΝΑΤΙΑ'

Πρόσκληση.
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021,ώρα 7.00μ.μ
Θέμα: Χρόνος Πανδημίας και Επιπτώσεις στην Ψυχική Υγεία
Ομιλήτρια: κα Αικατερίνη Βλαχάκη
Ψυχίατρος MD - Ψυχοθεραπεύτρια - Συντονίστρια
Διευθύντρια Ψυχιατρικής Κλινικής Ενηλίκων
“Γ.Ν. Γεώργιος Παπανικολάου”

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85810462671?pwd=YTFQR3ZHd3BBUXRZUE1jOHVEL0ti

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλείστε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά, ενημερωτική συνάντηση Κατάρτισης Νέων Μελών από την Ομάδα Σφαιρικής Δράσης GAT και Ηγεσίας GLT, που διοργανώνει η GAT του Θέματος 117Β. Στόχος της συνάντησης αυτής είναι η ενημέρωση των Νέων Μελών για τον Λαϊονισμό, τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Διεθνούς Οργάνωσης LIONS και τις προοπτικές εξέλιξεις σε Ηγετικές Θέσεις.

Νέα μέλη, Υποψήφια μέλη και Υφιστάμενα μέλη, ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι.

Ημέρα: Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ώρα: 6:00 μμ μέχρι 8:00 μμ

Διαδικτυακή Πρόσβαση: You are invited to a scheduled Zoom meeting.

Topic: GAT Lions Informative Session for New Members and Leadership posts.

Time: Feb 7, 2021 06:00 PM Nicosia

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82528707157?pwd=VndPejNKaksvQ1dSNis3MnpsMHFyQT09

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

Την Κυριακή 24/1, στις 20:30, οι Λέσχες του Θέματος 117Β, Β. Ελλάδα -  Κύπρος,  Δράμας και Λευκωσίας Κοσμοπόλιταν διοργανώνουν πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ομιλία με ομιλητή τον  Ψυχολόγο με ειδίκευση στη θετική ψυχολογία και Συγγραφέα Δημήτρη Φλαμούρη PhD, με θέμα:

"Επικοινωνώντας Καλύτερα στον Καιρό της Πανδημίας"

Για να παρακολουθήσετε, παρακαλώ πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο, όπου θα κληθείτε να εγγραφείτε και να συμπληρώσετε το Όνομα το Επίθετο και να επιβεβαιώσετε το email σας.

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZApdOivpzgjHdDXVpdGC-Knd0XwhGzqcQn0


Αφού εγγραφείτε θα σας έρθει email επιβεβαίωσης με περαιτέρω πληροφορίες.

Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Λ. Αθανάσιο Μαϊμάρη (τηλ. 99475030)

Με Λαϊονικούς Χαιρετισμούς

L. Χρίστος Πετσίδης

Γραμματέας Θέματος 117Β

2020-2021

Σε συνέχεια της προηγούμενης εγκυκλίου μας με ημερομηνία 15/12/2020, που σας στάλθηκε με το έντυπο ΔΙΑΚΡΙΣΗ MELVIN JONES FELLOW σας προωθώ το έντυπο με τίτλο Single Donor Contribution Form. Όσες λέσχες δεν έχουν εισφέρει μέσω του Θέματος για τον παιδικό διαβήτη και επιθυμούν να κάνουν απευθείας εισφορά στο LCIF, μπορούν να το πράξουν με βάση τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η εισφορά στο LCIF αποτελεί ένα από τα κριτήρια για αριστείο στις λέσχες.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις και βοήθεια

Με Λαϊονικούς Χαιρετισμούς

L. Χρίστος Πετσίδης

Γραμματέας Θέματος 117Β

2020-2021

ΓΙΑ το έντυπο Single Donor Contribution Form Εδώ

✷Coronavirus Our Response(Top News) Εδώ

 • Κανονισμοί  και Εντυπα συμμετοχής για τον φωτογραφικό Διαγωνισμό Εδώ
 • Δικαίωμα συμμετοχής Εδώ

Διάγραμμα κατηγοριών μελών Εδώ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ για το 2021-2022 Φίλες και Φίλοι Lions, Με ιδιαίτερη τιμή αλλά και αίσθημα ευθύνης η Λέσχη LIONS Θεσσαλονίκη ΟΛΥΜΠΙΑΣ κατά την ολομέλεια των μελών της στις 7 Οκτωβρίου 2020 αποφάσισε να προτείνει και να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του μέλους της Τάνιας Μπεκροδημήτρη για το αξίωμα του Β΄ Αντικυβερνήτη για την Λαϊονική Χρονιά 2021-2022. Για περισσότερα Εδώ


Λαϊονική Ακαδημία Θ. 117Β Εδώ


NEA: Καθημερινή Ηλεκτρονική Ενημέρωση LIONS ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ Εδώ


Αρχείο Ανακοινώσεων-Δράσεων LION ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ με φίλτρο αναζήτησης Εδώ


Δράσεις Lions Ελλάδος-Κύπρου σε φωτογραφικά στιγμιότυπα  Εδώ
Ευρετήριο Ανακοινώσεων-Δράσεων ταξινομημένων ημερολογιακά Εδώ
Ευρετήριο Ανακοινώσεων-Δράσεων με  φίλτρο αναζήτησης Εδώ
Επικοινωνία με το Διοικητικό Συμβούλιο Θ. 117B ΕδώPeace Poster Contest Deadlines

Students ages 11, 12 or 13 as of November 15 are eligible to participate in the International Peace Poster Contest. Entries not meeting the following deadlines will be disqualified.

 • January 15: Kits go on sale from the Club Supplies Sales Department at International Headquarters.
 • October 1 (Extended to October 15, 2020): Deadline to purchase kits from the Club Supplies Sales Department at International Headquarters.
 • November 15: Postmark deadline for a club to send one winning poster (per contest sponsored) to the district governor.
 • December 1: Postmark deadline for a district governor to send one winning district poster to multiple district council chairperson.
 • December 1: Postmark deadline for a district governor not belonging to a multiple district to send one winning poster to the Public Relations Department at International Headquarters.
 • December 1: Postmark deadline for a club not belonging to a district to send one winning entry to the Public Relations Department at International Headquarters.
 • December 15: Postmark deadline for the multiple district council chairperson to send one winning poster to the Public Relations Department at International Headquarters.
 • February 1: International winners notified on or before this date.

«Δίνουμε Φτερά στα Όνειρα»

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι LIONS, και LEO

Με ιδιαίτερη χαρά και αγάπη επικοινωνώ μαζί σας για να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε αναδεικνύοντάς με στο αξίωμα του Κυβερνήτη του Θέματος μας. Το αξίωμα αυτό δεν το θεωρώ δική μου κατάκτηση αλλά όλων μας που συλλογικά και υπεύθυνα συνεχίζουμε το έργο της εθελοντικής προσφοράς ως LIONS με αγάπη και σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Μέσα στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που έζησε πρόσφατα και ακόμη ζει ο πλανήτης μας με την πανδημία του κορωνοϊού, ο προσωπικός μου ρόλος δεν περιορίζεται απλά στη διοίκηση του Θέματος 117Β αλλά μου δίνει επαυξημένες ευθύνες στην τακτική και καλή επικοινωνία. Η συμβολή μου προσβλέπει στην περαιτέρω βελτίωση και επαύξηση των ουσιαστικών δράσεων των LIONS στη Βόρεια Ελλάδα και Κύπρο με γνώμονα τους πέντε βασικούς πυλώνες δράσης των Διεθνών LIONS (όραση, διαβήτης, παιδικός καρκίνος, περιβάλλον και ανακούφιση πείνας). Με τη στήριξη των προηγούμενων αξιωματούχων του Θέματος, όπως και όλων εσάς, με στόχο τη σύσφιξη και επέκταση της οργάνωσης των LIONS θα τα καταφέρουμε. Ο βασικός μας όμως προσανατολισμός πρέπει να παραμένει η υπηρεσία και ανταπόκρισή μας στις ανάγκες των συνανθρώπων μας και των μελών μας.

Η επιλογή του συνθήματός μου «Δίνουμε Φτερά στα Όνειρα» δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά ουσιαστική. Το λογότυπό μου είναι εμπνευσμένο από τους Αμερικανούς Ιθαγενείς, η ονειροπαγίδα (dream catcher), που αποτελεί ένα σύμβολο προστασίας και άνεσης γι’ αυτούς που το έχουν και το βλέπουν. Μαζεύει και αποθηκεύει όνειρα και παγιδεύει τους εφιάλτες, οι οποίοι με το φως της ημέρας διαλύονται. Τα καλά όνειρα με τη βοήθεια των φτερών περνούν μέσα από τον κύκλο της ονειροπαγίδας (που αντιπροσωπεύει τον κύκλο της ζωής) και όπου οι LIONS τα πραγματοποιούν. Το λευκό και το γαλάζιο χρώμα συμβολίζουν την ελπίδα και την αγνότητα. Τα φτερά μας υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν άπειροι άνθρωποι στη γη και στον ουρανό που μας αγαπούν. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, τις προσδοκίες και τα όνειρα τους και τα κάνουμε πραγματικότητα . Ανταποκρινόμαστε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και γινόμαστε συμπαραστάτες τους.

Φέτος ως διοίκηση του Θέματος 117Β θα επικεντρωθούμε όχι μόνο στην επαύξηση της παρουσίας και της δράσης στην κοινωνία αλλά και στη στήριξη όλων των LIONS και των Λεσχών ώστε να μπορέσουν να επιτελέσουν το έργο τους αλλά και να ενισχύσουν τις Λέσχες συγκρατώντας τα μέλη τους και αυξάνοντάς τα. Θα ενθαρρύνουμε τη συνεργασία, συλλογική και διαλεσχική εργασία και θα συμβάλουμε στην εξομάλυνση ανεπιθύμητων καταστάσεων με βάση τον Κώδικα Ηθικής των LIONS. Θα στηρίξουμε τις Λέσχες στην περαιτέρω εφαρμογή των καινοτόμων διοικητικών αλλαγών από του Διεθνείς LIONS και θα ανταποκριθούμε άμεσα στα οποιαδήποτε προβλήματα που πιθανό να αναφυούν στη Λαϊονική μας χρονιά.

Η επιμόρφωση των LIONS θα συνεχιστεί μέσα από τις Λαϊονικές Ακαδημίες με στόχο την ανάδειξη καλά ενημερωμένων LIONS και νέων ηγετών. Θα στηρίξουμε τα Ιδρύματα των LIONS της Κύπρου και Βόρειας Ελλάδας που τόσα προσφέρουν διαχρονικά, όπως και το Διεθνές Ίδρυμα των LIONS L.C.I.F. που τόσα μας ανταποδίδει.

Εκφράζω ολόψυχα ευχές για υγεία, δύναμη και προσφορά στη Λαϊονική χρονιά που μας έρχεται για την πραγματοποίηση των στόχων μας και των ονείρων μας.

Το έργο της χρονιάς μου θα είναι το δικό σας έργο. Στηρίζομαι σε όλους και όλες σας γιατί μου δώσατε την εμπιστοσύνη σας. Όλοι μαζί « Δίνουμε Φτερά στα Όνειρα» και τα πραγματοποιούμε.

Με βαθιά εκτίμηση και αγάπη

Δρ Ντία Βωνιάτη

Κυβερνήτης Θέματος 117Β

2020-2021

Αγαπητοί Λάιονς,
Σας στέλλω την επιστολή πρός τους  Προέδρους των Λεσχών με την οποία παροτρύνω τις Λέσχες για Δράση για το θέμα "Διαβήτης".
Η Κυβερνήτης μας έθεσε το θέμα για να γίνει το φετινό " Έργο της Χρονιάς" με την συμβολή όλων των Λεσχών και μελών.
Εύχομαι Καλό Καλοκαίρι σε όλους.
Λάιον Γιώργος Χρ. Χριστοδουλίδης

Επιτροπή Ενημέρωσης και Δράσης για τον Διαβήτη 117Β

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ στην ΒΥΡΗΤΟ


http://www.cityoflarnaka.com/lions-apesteilan-iatrofarmakeytiko-yliko-proton-voitheion-kai-ymatismo-me-ti-ptisi-epanapatrismoy/?fbclid=IwAR12qbnryxdJHHJn7IW1z5qChKaAPnxfX_ESKYw2xIcO6-YK624RJq80k9c

Responding to the Coronavirus  Lions Clubs International is actively......

Top News

Recent News

Λαϊονικό Μουσείο Κύπρου

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κυβερνήτη μας L. Ντία Βωνιάτη, γιατί στην αναφορά μου ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε Λαϊονικό Μουσείο, έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον και μου ζήτησε να αναλάβω αυτό το έργο.

Γνωρίζοντας το Λαϊονισμό από το 1984 και ζώντας τεράστιες στιγμές εθελοντισμού, προφοράς και ανθρωπιάς από τους Lions, σκέφτηκα ότι, δεν θα πρέπει όλα αυτά να χαθούν στο χρόνο. Η πρώτη Λέσχη Lions εγκαθιδρύθηκε, όπως πολλοί γνωρίζετε, στην Αμμόχωστο το 1954 και σε λίγο καιρό ακολούθησε και η εγκαθίδρυση της Λέσχης Lions Λευκωσίας. Από τότε δημιουργήθηκαν και άλλες πολλές Λέσχες στην Κύπρο που έχουν τη δική τους ιστορία προσφοράς στον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

΄Όλα αυτά σίγουρα κάπου υπάρχουν είτε σε φωτογραφίες, είτε σε videos, σε τιμητικές πλακέτες κ.α. Η επιλογή θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτική και να αναφέρεται σε ιστορικά γεγονότα, μεγάλες εκδηλώσεις με σημαίνοντα πρόσωπα, κάτι το ιδιαίτερο και μοναδικό, κάτι που είχε μεγάλη απήχηση, κάτι που αγαπήσαμε πολύ και δεν υπάρχει πλέον, μεγάλα έργα προσφοράς και Λαϊονικά Ιδρύματα.

Γι’αυτό θα παρακαλέσω όπως για αρχή, η κάθε Λέσχη ορίσει τον/την εκπρόσωπο της και με ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν, για να δημιουργηθεί η αρμόδια επιτροπή, που θα επιλαμβάνεται τα πιο πάνω θέματα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι θα ανακαλύψουμε ένα τεράστιο κρυμμένο Λαϊονικό Θησαυρό, που αξίζει να σωθεί και να γίνει σημείο αναφοράς για την τεράστια προσφορά των Lions της Κύπρου.

Με Λαϊονική Εκτίμηση,

L. Καίτη Σορόκου, Πρόεδρος Επιτροπής

Λαϊονικού Μουσείου Κύπρου

Θέμα 117Β 2020-2021

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ : ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,  ΥΓΕΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΥΓΕΙΑΣ

 • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Εδώ
 • Κέντρο Πληροφόρησης για τον Κοροναϊό Εδώ

 

Dear Lion,

The coronavirus (COVID-19) is changing the way we travel, congregate and serve in communities around the world. We care about every member, and the people we serve, which is why we all need to put health and safety first in this challenging time for the world.

We have received requests for suggestions on how to minimize the risk to Lions, clubs and communities when serving.

Here are some recommendations on how you can keep yourself and your community healthy:

 • Consult local authorities and guidelines governing group events and large gatherings when considering Lions events.
 • Put health and safety first as you consider new meetings, projects and any other club activities.
 • Wash your hands frequently, avoid nonessential travel and crowds, especially if you live in an area where there's an outbreak.
 • Check the recommendations from health experts such as the World Health Organization (WHO), the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) or your local government for any new updates since this remains an evolving situation.
 • For questions regarding your district (single, sub- and multiple) conventions, please contact your district leadership for guidance.
 • Remember, individuals over 60 and those with serious chronic medical conditions are at a higher risk of getting very sick from this illness.

A comprehensive list of ways to protect yourself and your club can be found on the WHO website.(website : Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας)

Lions have served for more than one hundred years. We have been there for our communities during countless challenges to the world. Let's consider ways we can safely help, such as providing meals to low-income students whose schools are closing due to the virus. Let's check in on family, friends and neighbors. Let's continue to put our kindness in action while keeping health and safety in mind.

Now more than ever, it is important that we stand together as local communities, as a global community, and as Lions. Thank you for serving your community and the world.

Regards,

Dr. Jung-Yul Choi
International President


Αγαπητοί αξιωματούχοι του ΠΘ, των Θεμάτων και των Λεσχών, αγαπητά μέλη,

Η ανθρωπότητα στη πορεία των αιώνων της παγκόσμιας ιστορίας αντιμετώπισε τραγικές πραγματικά σε ότι αφορούσε τις συνέπειες τους πανδημίες και κατάφερνε παρά τις σημαντικές απώλειες, να επιβιώνει. Κι’ αυτό χάρη στις αστείρευτες ψυχικές δυνάμεις του ανθρώπου, την αντοχή του, τη μαχητικότητα και το πείσμα για επιβίωση, καθώς και την εξυπνάδα του για επιστημονική αντιμετώπιση τους.

Σήμερα καλούμαστε ως ανθρωπότητα να αντιμετωπίσουμε ακόμα μια τέτοια πανδημία. Μια πανδημία που απειλεί να εξαρθρώσει τις κοινωνίες μας και να ανατρέψει τον τρόπο ζωής μας. Ο COVID 19, αποτελεί μια πραγματική απειλή, αλλά ταυτόχρονα μια πρόκληση για όλα τα Έθνη, για όλες τις κυβερνήσεις, για όλες τις πολιτείες, για όλους του πολίτες αυτού του ταλαιπωρημένου πλανήτη, αλλά πρώτιστα για τον καθένα μας.

Φίλες και φίλοι μου,

Εμείς οι Έλληνες Lions, έχουμε περάσει συγκλονιστικές εμπειρίες τόσο στο πρόσφατο παρελθόν όσο και στο πιο απομακρυσμένο παρελθόν ως Λαός και ως Έθνος και καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολέμους, καταστροφές, πανδημίες και συμφορές που ίσως άλλους Λαούς να τους γονάτιζαν.
Με όπλα την ενότητα, την αγωνιστικότητα και το πείσμα μας, αλλά και τη αλληλεγγύη καταφέραμε να είμαστε πάντα νικητές, δείχνοντας στους υπόλοιπους Λαούς το δρόμο για τη νίκη αυτή.

Έτσι λοιπόν ως Έλληνες και ως Lions, καλούμαστε να σταθούμε υπεύθυνα απέναντι σε αυτό τον αόρατο εχθρό, που τόσο εύστοχα χαρακτήρισε έτσι ο Πρωθυπουργός Κων. Μητσοτάκης, και να δώσουμε το παράδειγμα μέσα από τη προσωπική μας στάση, τη συμπόρευση με την πολιτεία και τη στράτευση στη κοινή προσπάθεια στήριξης των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, καθώς και την ενημέρωση για τις υποχρεώσεις του κάθε πολίτη απέναντι σ’ αυτή τη πανδημία.

Σύντομα η σκιά αυτού του θανατηφόρου ιού θα περάσει και πάλι ο λαμπρός ήλιος της Ελπίδας και της Ζωής θα φωτίσει ξανά τη Γη μας και όλοι θα γιορτάσουμε ξανά τη νίκη της Ζωής πάνω στο θάνατο, της Χαράς μέσα από τη προσμονή ενός Μέλλοντος όπως το θέλουμε για τις οικογένειες μας και για το Κόσμο όλο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΑΠΑΣ
Διεθνής Σύμβουλος 2014-2016


 • ΝΕΑ : Καθημερινή Ηλεκτρονική Ενημέρωση ...Εδώ
 • ΝΕΑ : Ημερολογιακό Αρχείο με φίλτρο αναζήτησης για Δράσεις Lions Ελλαδος Κύπρου
 • Υποψήφιοι 2020-2021 Εδώ
 • 53o ΕΘΝΙΚΟ  Συνέδριο Lions ΑΘΗΝΑ 2020 Πλήρης Ενημέρωση...Εδώ
 • Λαϊονικό Ημερολόγιο Δράσεων 2019-2020... Εδώ
 • WEB : District 117B Πλατφόρμα LCI...Εδώ
 • Λαϊονικές Εκδόσεις Εντυπες-Ηλεκτρονικές...Εδώ
 • Lions Clubs 117b -GST Calentar B. ΕΛΛΑΔΑ... Εδώ

Η εβδομάδα 13-17 Ιανουαρίου φέτος 2020, βρίσκει τον Διεθνή Λαιονισμό στο μέσο της πιο μεγάλης και σημαντικής προσπάθειας συγκέντρωσης οικονομικών πόρων, της CAMPAIGN 100. Μετά τα επιτυχή αποτελέσματα των Campaign SightFirst I και Campaign SightFirst II, η CAMPAIGN 100 είναι γεγονός. Ξεκίνησε την 1η Ιούλιου του 2018 και θα λήξει την 30η Ιουνίου του 2021.


donate......Εδώ

 • International Peace Poster Contest ... Εδώ
 • Peace Poster Current Winners ... Εδώ

 • Peace Poster Contest Grand Prize Winners...Εδώ
 • International Peace Poster Contest στην διεύθυνση Εδώ
 • Peace Poster Current Winners Εδώ
Τελευταία Ενημέρωση ( Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2021 09:31 )  

Search

Greek

Αρχείο ΕΡΓΩΝ

000024
00005a11
00006
000028
00005a03
00005a19
000013a
00005a23
00005a16
00006a03
00005a30
00005a25
000025
000012a7
000016
000012c1
000021
000017
000017a02
00005a08
00005a14
00009
00005a26
00006a02
000012milanos
00005a21
000072a1
000013a01
000012b2
00005a33
00002
00021a01
000010a
000012c2
000013
00005a09
00006a01
00005a29
000026a02
00005a32
00007a02
00001a
000003
00005a36
000024a
00005a17
00007a02a3
000012c5
000026
00006a05
000019a01
00007a02a2
00005a27
00005a01
000012c7
000017a2
00005a04
000026a01
000019ao2
00005a07
00008
00005
00005a20
000012c4
00004
000001
00005a39
00008a02
00006a07
000010
000018
000016a
00005a31
00005a18
00006a04
00005a02
000013a02
00005a05
00005a40
00005a35
00005a10
00005a12
00007a03
000024b
000020
00000001
000014
000012c3
00005a22
00005a13
00005a06
000019
000012
000027
00005a15
000011
00005a37
00007
0000008
005
004
004
menoumespiti
lions-we-serve-week-logo

Wrapper

Who's Online

Έχουμε 13 επισκέπτες συνδεδεμένους

Statistics

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1629043